Mere en 15 års erfaring med Hjemmeplejeydelser

I 2003 startede Schultz Pleje & Hjemmeservice i Kjellerup. I dag med mere end 40 ansatte.

Vi tilbyder

Hjemmeplejeydelser

Til fritvalgsborgere

Rengøring

Effektiv og grundig rengøring til private og erhverv

Altmuligmand

En ekstra hånd med de svære og tunge opgaver i dagligdagen

Søg job hos os

Vi søger løbende nye medarbejdere. Se mulighederne her

Schultz Pleje & Hjemmeservice

Schultz Pleje & Hjemmeservice er en familieejet virksomhed, som fokuserer 100% på fritvalgsborgerne i Silkeborg Kommune.

Er du hjemmeboende og visiteret til hjemmehjælp er du fritvalgsborger, og har dermed ret til selv at vælge hvem du vil have hjemmehjælpen fra.

Hos Schultz Pleje & Hjemmeservice er vi godkendt som leverandør af hjemmeplejeydelser i Silkeborg Kommune, og du er derfor velkommen til at kontakte os og høre mere om hvordan vi gør, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Fritvalgsleverandør siden 2003

Den daglig ledelse varetages af Lona Schultz, som har erfaring som fritvalgsleverandør siden 2003. Først som leverandør til Kjellerup Kommune og siden kommunesammenlægningen i 2007 leverandør til hele Silkeborg Kommune.

Som godkendt privatleverandør i Silkeborg Kommune er vores primære opgave at tilbyde borgerne i Kommunen en kvalitetsbevidst fritvalgsleverandør af hjemmeplejeydelser.

Faste rengøringsteams

Ud over at være leverandør af hjemmeplejeydelser i Silkeborg Kommune udføres dagligt erhvervsrengøring og privatrengøring af vores faste rengøringsteam.

​Vores medarbejdere er uddannede og/eller har erfaring fra branchen. Flere af vores medarbejdere har allerede fejret 10 års jubilæum i virksomheden.

Hvem er vi

Lona Schultz

Daglig leder og medejer

Tlf. 8666 7026
lsc@schultz-ph.dk

Hanne Schultz

Medejer

Tlf. 8666 7026
hsc@schultz-ph.dk

Helle Schultz

Medejer

Tlf. 8666 7026
hes@schultz-ph.dk